Keski-Suomen Hiihto ry:n uusi puheenjohtaja on Tapani Malmberg Jämsänkosken Ilveksestä. Neljä vuotta puheenjohtajana ollut Juha Tuikkanen siirtyy sivuun ja keskittyy ensi talven Jyväskylän SM-hiihtojen järjestelytyöhön. Johtokunnan erovuoroiset jäsenet Mari Sivill, Veikko Ahonen, Eero Poikonen ja Tarja Stenman jatkavat.
Väistyvä puheenjohtaja Juha Tuikkanen toteaa tiedotteessaan, että Jyväskylän hiihtotoiminta tarvitsee yhtenäistymistä ja olosuhteiden kehittämistä.
- Tällä hetkellä Jyväskylässä asuu lähes 40 SM-tason yleisen sarjan/nuorten sarjan hiihtäjää edustaen yli kymmentä maastohiihtoseuraa. Jyväskylässä on valmennusosaamista, Jyväskylän Liikuntatieteellinen, Kihu, Likes ja vahvat hiihtoperinteet niin maastohiihdossa sekä maailman huippuluokan mäkihyppy ja yhdistyksen arvokisamenestys. Myös olosuhteet neljä vuotta käytössä olleen säilölumiladun johdosta on kehittyneet olennaisesti. Nämä kaikki taustat huomioon ottaen kun tiedetään hiihtolajien kiinnostavuus, niin mahdollisuudet yhteistyökuvioiden rakentamiseen hiihtoväen ja yritysten suuntaan ovat valtaisat.
Jyväskylä pitää pystyä nostamaan sille kuuluvalle paikalle ykköseksi, jossa se oli reilut kymmenen vuotta sitten Suomen hiihtokartalla, Tuikkanen kertoi

Syysparlamentin avauksessa Juha Tuikkanen kertoi terveiset viime viikonlopun Suomen Hiihtoliiton strategiatyöstä ja linjasi tulevaisuuden näkymiä Keski-Suomen Hiihto ry:n piiritoimintaan. Kuudesta Suomen Cupin osakilpailusta kaksi järjestetään Keski-Suomessa. Piirimme alueella asuvalla kolmella neljällä hiihtäjällä on mahdollisuus päästä Sotshin talviolympialaisiin. Esitys on nähtävillä liitteessä >>